Έλληνας παρουσιαστής είχε γενέθλια και έσβησε... πίτσα!

Για ποιον πρόκειται;

Ο λόγος για τον Χρήστο Ανθόπουλο, ο οποίος την Κυριακή 3 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά του («ψαράκι» στο ζώδιο) και το γιόρτασε παρέα με τη σύζυγό του και αγαπημένους του φίλους σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο ίδιος αιφνιδιάστηκε από μια ευχάριστη έκπληξη από την παρέα του, που είχαν οργανώσει να φτάσει στο τραπέζι τους ένα μεγάλο ταψί με… πίτσα, πάνω στην οποία είχε τοποθετηθεί ένα κεράκι! 

Βέβαια, η πίτσα αυτή δεν ήταν σαν όλες τις άλλες. Ήταν μία πίτσα σοκολάτα – μπισκότο που ήταν ειδικά φτιαγμένη για εκείνον! 

Ο Χρήστος δεν δίστασε να δημοσιεύσει σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους followers του για την ευχάριστη αυτή στιγμή. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Θεεεενξ για τις ευχές! Αντί για τούρτες & βλακείες… Γενέθλια με πίτσα πάλι πίτσα πάλι οέ οέ…με σοκολάτα! Παραγωγάρα! Όσομ! Αυτός είμαι! #birthday #paragogara».

 

 

Ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό μαζί με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή που θα παρουσιάσουν μαζί. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο project με τίτλο «The Touristes», το οποίο προορίζεται για τον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top