«Αλήτικη συμπεριφορά»: Έξαλλη η Μπάγια Αντωνοπούλου με παίκτη του Survivor!

Με όσα είπε ο Βασίλης Σίμος

Χαμός έγινε στον «αέρα» του «Survivor Πανόραμα» με την προσβλητική φράση «Άμα τη… γρατζουνάς την όπισθεν» του Βασίλη Σίμου προς τον Βασίλη Βασιλικό, στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης.

«Είδα μια προσβλητική συμπεριφορά, ένα ομοφοβικό σχόλιο, ρατσιστικό. Δεν μου άρεσε καθόλου και νομίζω ότι αυτή είναι και η άποψη του κόσμου γενικότερα απ’ ότι είδα στα social media και χαίρομαι γι’ αυτό. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Σίμου προς τον Βασιλικό εγώ την χαρακτηρίζω αλήτικη. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει την προσωπική ζωή κάποιου άλλου εφόσον δεν τον ενοχλεί. Ήταν μια απαράδεκτη συμπεριφορά, εύχομαι να είναι η μόνη συμπεριφορά που θα δούμε από τον Σίμο και να μην τον χαρακτηρίζει γενικά σαν προσωπικότητα», σχολίασε σε έντονο ύφος η Μπάγια Αντωνοπούλου με το τέλος του βίντεο από τον καβγά των δύο παικτών.

Ταμίλα Κουλίεβα: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της!

«Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2019 να βλέπουμε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση. Για μένα ήταν σοκαριστικό αυτό το πράγμα. Δηλαδή, κάτσε ρε φίλε, που βρίσκεσαι; Είσαι με την παρέα σου στο καφενείο και πετάς τα υπονοούμενα; Σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι, άνθρωποι που έχουν πρόβλημα στη δουλειά τους, στο σχολείο τους, με την παρέα τους… Δεν ήταν μόνο ο Σίμος, είδες τον Τόνι που χασκογελούσε δίπλα; Για μένα πρέπει να επιβληθεί ποινή στον Σίμο. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, με τη Λάουρα Νάργες  να συμφωνεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top