Survivor: Εξοργισμένοι οι Έλληνες με τον νέο τους συμπαίκτη

Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ο Βασίλης Βασιλικός 

Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή του νέου παίκτη Βασίλη Βασιλικού στο «Survvivor», με την ελληνική ομάδα να έχει στρέψει τα βέλη της πάνω του από τις πρώτες ώρες. 

Όπως είπαν οι Τόνι Σταυράτης και Βασίλης Σίμος, ο νέος συμπαίκτης τους δεν κάνει δουλειές στην παραλία και είναι απόμακρος. Ο Βασίλης Βασιλικός, από την άλλη, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Τόνι, αλλά και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν του έδωσαν να φάει από το ψάρι και τον αστακό που ο ίδιος έπιασε.

Άρχισαν οι κόντρες στο Survivor: Ένταση στην ομάδα της Τουρκίας

«Έχουν μπει δύο νέα παιδιά, όλη η ομάδα βοηθάει, η καινούργια κοπέλα έχει πάρει κάποιες αρμοδιότητες. Το καινούργιο το παιδί, ο Βασίλης, είναι κάπως απόμακρος. Δεν έχει δείξει ακόμα τη διάθεση να βοηθήσει, όπως βοηθούν όλοι οι άλλοι είτε στην καλύβα, είτε στη φωτιά, είτε σε οτιδήποτε άλλο. Δεν σημαίνει ότι δεν το θέλει, δεν ξέρω, θα το δούμε στην πορεία», είπε ο Τόνι. «Εμείς ήμασταν επί μισή ώρα με τα χέρια ψηλά, καρφώναμε καρφιά, φέρναμε ξύλα, οι κοπέλες καθάριζαν καρύδες και ο Βασίλης δεν έκανε ακριβώς τίποτα», συνέχισε ο Βασίλης Σίμος.

«Έχω ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του Τόνι, ο οποίος δεν με έχει αφήσει να πάρω πρωτοβουλίες. Προσπάθησα να βοηθήσω στην κατασκευή της καλύβας, αλλά ο Τόνι δεν με άφησε να πάρω αυτή την πρωτοβουλία και μου είπε να ασχοληθώ με κάτι άλλο, σαν να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι έπιασα εγώ το ψάρι και τον αστακό, η ομάδα αποφάσισε να μην τα μοιραστεί με μένα, δεν πρόλαβα καν να φάω. Η Ρία προσπάθησε να μου δώσει λίγο φαγητό που είχε περισσέψει, αλλά ούτε εκεί κατάφερα να φάω», είπε μεταξύ άλλων ο νέος παίκτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top