Θυμάστε το «Τατουάζ» στον Alpha; Ήρθε η ώρα να το... ξεχάσετε!

Κι όμως...

Τρελαίνει τα μηχανάκια της Nielsen και παρά την "κρίση" που περνάνε τα τηλεοπτικά προγράμμα, το «Τατουάζ» όχι μόνο ξεχωρίζει, αλλά έχει όλο και πιο ανοδική πορεία.

Τι κι αν σαρώνει, όμως, σε τηλεθέαση; Οι συντελεστές πήραν την απόφαση να... ρίξουν τίτλους τέλους. Η είδηση που μάλλον θα "πληγώσει" τους φανατικούς της σειράς, μοιάζει να είναι πέρα για πέρα αληθινή, μιας και σύμφωνα με το ethnos.gr, επιβεβαιώθηκε δια στόματος Κούλη Νικολάου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κύπριος παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και ηθοποιός φέρεται να ενημέρωσε, πριν λίγες ημέρες, τη διοίκηση του Alpha ότι δε θα γυριστεί τρίτη σεζόν. 

Ανδρέας Γεωργίου: Κάποιοι ηθοποιοί δε θα είναι του χρόνου στο «Τατουάζ»

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δε θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» ανέφερε το mail που έστειλαν οι Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου στους συντελεστές της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που οι δημιουργοί ανακοίνωναν την απόφασή τους για το τελος της σειράς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανακοίνωνε πως δε θα συνεχίσει ακόμα κι αν αυτή συνεχιζόταν για ακόμα μία σεζόν, ενώ με τη σειρά του κι ο Στέφανος Μιχαήλ δήλωσε πως θα συνέχιζε τη συνεργασία του με τους δημιουργούς του «Τατουάζ», είτε αυτό συνεχιζόταν για τρίτη σεζόν, είτε σε νέα σειρά που θα γράψουν για την επόμενη χρονιά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top