Μπακοδήμου: Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αργυρόπουλο;

Απαντάει στα δημοσιεύματα η παρουσιάστρια

Τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει σχέση με Τούρκο επιχειρηματία. Τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου το απάντησε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου», το πρωί της Τετάρτης.

«Ήρθα για 18 ώρες στην Αθήνα να φωτογραφίσω τα ρούχα μου. Από πέρυσι είναι αυτό που συζητιέται για τον Τούρκο. Εε τι να κάνουμε τώρα; Πληροφορίες με θέλουν, με είδατε; Τον είδατε τον Τούρκο; Άμα τον δείτε ρωτήστε τον. Δεν θέλω να απαντήσω, άσε μας ρε Γρηγόρη μόνο κούραση μπορείς να δεις στο πρόσωπο μου αλλά είμαι σε καλό mood.», είπε η παρουσιάστρια του Power of Love μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Μπάκα.

Φυσικά, ερωτήθηκε και για την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο διάστημα μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Ήταν μια πολύ ειλικρινής συνέντευξη. Επειδή και εγώ κάνω αυτή τη δουλειά δεν τυχαίνει εύκολα ο άλλος να είναι τόσο ειλικρινής και εμείς είπαμε ακριβώς μέσα από την καρδιά μας ό,τι έχουμε ζήσει. Σε κάποιους φάνηκε παράξενο, αλλά αν μπορείς να επηρεάσεις και κάποιους ανθρώπους, επειδή είσαι γνωστός, είναι να δείξεις ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, σημασία έχει η ψυχική ηρεμία και η αγάπη για τα παιδιά και την οικογένεια και ότι αφήνουμε εγωισμούς και μικρότητες για να προχωρήσουμε μαζί με άλλους ρόλους γιατί κάτι μας ένωσε».

Τέλος, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης, εκείνη εξήγησε πως με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο είναι χρόνια χωρισμένοι αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να είναι και πάλι ζευγάρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top