Ζησάκης: Το comeback στο θέατρο μετά την απομάκρυνση από το ΤOC TOC!

Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα;

Το τελευταίο διάστημα ο Ευθύμης Ζησάκης έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ, ειδικότερα μετά την απομάκρυνσή του από την παράσταση «TOC TOC» λόγω κακής συνεργασίας, όπως έχουν αναφέρει συντελεστές της θεατρικής παράστασης, και την αντικατάστασή του σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους από τον Νίκο Πολυδορόπουλο.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτό είναι το παρασκήνιο αντικατάστασης του Ζησάκη

Σπυρόπουλος και Σταρόβας ξεσπούν εναντίον Ζησάκη - Τι έγινε με τον ηθοποιό

Μας μπέρδεψε  - Ο Ζησάκης κάνει πρόβες για την παράσταση που… αποχώρησε!

Ποια θα είναι όμως τα επόμενα θεατρικά του επαγγελματικά βήματα; Την απάντηση έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ζησάκης: Το νέο μήνυμα για την αποχώρησή του από την παράσταση «TOC TOC»

«Μετά την αντικατάσταση που έγινε στο TOC TOC από τον Νίκο Πολυδορόπουλο, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πάντα για το comeback του Ευθύμη Ζησάκη. Χθες ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου αναφέρει “να μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται μία καινούρια κωμωδία στο θέατρο". Πήρα λοιπόν τηλέφωνα κι έμαθα ότι όντως πρόκειται για μία κωμωδία, όπου ο Ευθύμης καλείται να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η παράσταση θα παίζεται Δευτέρα και Τρίτη σε κεντρικό θέατρο των Αθηνών. Μάλιστα, πρόκειται για συνεργασία με κάποιον που έχει συνεργαστεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν», ανέφερε ο δημοσιογράφος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top