Το καρέ ξανθό μαλλί της Χατζίδου και η ατάκα Μουτσινά: «Εσύ δεν πας καλά»!

Η άγνωστη ιστορία που ενώνει τον παρουσιαστή και την τραγουδίστρια

Η Ελένη Χατζίδου ξέρει πολύ καλά να κάνει τραβά την προσοχή επάνω της! Απόδειξη; Το γεγονός ότι το μεσημέρι της Πέμπτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Για την παρέα» με ανανεωμένο look.

Ναι δε σας γελούν τα μάτια σας καλά διαβάσατε! Η τραγουδίστρια μπήκε στο πλατό με ξανθιά καρέ περούκα και άφησε τον Νίκο Μουτσινά – και όχι μόνο- κάγκελο!

«Ελένη, εσύ δεν πας καλά έτσι; Είσαι ότι πρέπει για την εκπομπή! Παιδιά είναι η Ελένη, Your Face Sounds Familiar 5! Αυτό τώρα γιατί; Οι ξανθιές πάνε μόνο μπροστά και οι φαλακροί», αναφώνησε ο παρουσιαστής.

Η Ελένη είχε έτοιμη την απάντηση λέγοντας με χιούμορ: «Θέλω να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση γι’ αυτό έγινα ξανθιά». Η ίδια λίγο αργότερα εξήγησε ότι δεν δέχτηκε να πάει στο YFSF γιατί δεν της αρέσουν οι αλλαγές και το δικαιολόγησε σημειώνοντας: «Φαντάσου εμένα Οικονομόπουλο!»

Στη συνέχεια, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο παρουσιαστής αποκάλυψαν ότι γνωρίζονται από παιδιά. «Εμείς γνωριζόμαστε από παιδιά. Με την Ελένη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Εμείς μέναμε στο ρετιρέ και η Ελένη στο 2ο όροφο, κατεβαίναμε για να παίξουμε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top