Η Άννα Αμανατίδου στέλνει το δικό της μήνυμα μετά την αποχώρηση από το GNTM

Έφυγε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του reality μόδας

Η Άννα Αμανατίδου μπορεί να έφθασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό. Η νεαρή παίκτρια αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM.

GNTM: Αποχώρησε η Άννα Αμανατίδου!

Η Άννα Αμανατίδου  με την Μαριάννα Παινέση βρέθηκε στην δυάδα προς αποχώρηση και τελικά, όπως της ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.


Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα .... το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια, δοκίμασα τα όρια μου! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω!Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας!

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας! * Για μερικους που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια, δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! ..... Ελπίζω να ξανάπάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top