Elif: Ο Σελίμ προτείνει να κάνουν μήνυση στον Νετζντέτ

Νέο επεισόδιο στις 17:40 στο STAR

Η Αρζού συνειδητοποιεί πως ο Νετζντέτ τη χρησιμοποιεί για να αποκτήσει τη γη με τον χρυσό και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του.  Ο Νετζντέτ της απαντάει πως και οι δυο θα επωφεληθούν για αυτό θα πρέπει να σταματήσει τα κόλπα με τον Σερντάρ. 

Η Αρζού του ζητάει να της δώσει την Ελίφ και εκείνος την πετάει έξω από το σπίτι του. Μετά από αυτό, η Αρζού αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σερντάρ. Ο Νετζντέτ εμπιστεύεται την Ελίφ στον Ερκούτ και εκείνος τη ρωτάει για τη Ζεϊνέπ.

Ο Νετζντέτ τους παρακολουθεί και σκέφτεται πως καλό θα είναι να προσέχει τον Ερκούτ και τις κινήσεις του. Αποφασίζει να πάρει μαζί του την Ελίφ και να πάνε για κυνήγι. Η Ελίφ τρομάζει κάθε φορά που ο Νετζντέτ πυροβολεί και λυπάται να ζώα.  Η Μελέκ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Ελίφ και η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει μπροστά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να της πει τι έχει συμβεί. Η Μελέκ είναι τρομοκρατημένη και ταυτόχρονα θυμωμένη επειδή δεν την ενημέρωσαν. 

Η Μελέκ ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού καθώς πιστεύει πως συνεργάστηκε με τον πατέρα της για την απαγωγή της Ελίφ. Ο Σελίμ κρυφακούει τη συνομιλία τους και μόλις ακούει το όνομα του Νετζντέτ πηγαίνει μόνος του να τον αντιμετωπίσει.  Μαθαίνει πως έχει πάει για κυνήγι και καταφέρνει να βρει την Ελίφ και τον Νετζντέτ. Όταν η Ελίφ βλέπει τον Σελίμ τρέχει στο μέρος του. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Σελίμ να αφήσει την Ελίφ αλλά εκείνος του απαντάει πως δεν φοβάται το όπλο, που κρατάει στα χέρια του. Παλεύει με τον Νετζντέτ τον αφοπλίζει και σώζει την Ελίφ. 

Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Σελίμ ψάχνει τον Νετζντέτ πηγαίνει να τους βρει αλλά όταν φτάνει ο ο Σελίμ και η Ελίφ έχουν φύγει. Βρίσκει τον Νετζντέτ στο έδαφος και το πρόσωπο του ματωμένο. Ο Νετζντέτ του ζητάει να τους τελειώσει όλους και ο Ερκούτ του απαντάει πως δεν μπορεί. Ο Νετζντέτ όμως του θυμίζει πως ο Σελίμ είναι αυτός που του πήρε μέσα από τα χέρια τη γυναίκα, που αγαπούσε και τότε ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και τότε εμφανίζεται ο Σελίμ και η Ελίφ.

Όλοι χαίρονται όταν τους βλέπουν. Ο Σελίμ προτείνει να κάνουν μήνυση στον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ και η Μελέκ φοβούνται πως αυτή η κίνηση θα τον θυμώσει ακόμα περισσότερο.  Η Μελέκ τους λέει πως θα πάει την Ελίφ σε ένα μέρος, όπου ο Νετζντέτ δεν θα μπορεί να τη βρει…

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top