Αέρας '80s στο GNTM: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Δείτε την Τρίτη στις 21:00

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Placemodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 10/12 στο 24ο επεισόδιο, η Άννα Τσακουρίδου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε.

GNTM 2018: Αποχώρησε η Άννα Τσακουρίδου

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Μαριάννα Παινέση.  


Δείτε την Τρίτη 11/12 στις 21:00 στο 25ο Επεισόδιο του Greece's Next Top Model

Από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας του GNTM, τα επτά κορίτσια καλούνται να μάθουν να κινούνται με ρυθμό και στα βήματα, που θα τους υποδείξει ο χορογράφος Nick Marianos. 

Τις ατελείωτες ώρες προβών στη σχολή χορού, ακολουθεί μια ξενάγηση στο κατάστημα της Dust + Cream, όπου και κρύβεται το μυστικό της λάμψης των γιορτών, που έρχονται. 

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια συμμετέχουν στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της διεθνούς dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”. Έντονα χρώματα, λάμψη, discoballs και αστραφτερά ρούχα, μας μεταφέρουν στα υπερβολικά 80s, όπου οι γυναίκες έκαναν εντύπωση με κάθε τους βήμα. Η χορογραφία απαιτεί συγκέντρωση, χάρη, σωστό ύφος και ομαδικότητα. 

Ποια θαμπώθηκε από τα φώτα και δε θα συνεχίσει να χορεύει στο ρυθμό του GNTM;

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top