Ποιος ο ρόλος της Καινούργιου στην απόλυση του Ραφαηλίδη από το Open

Όλο το παρασκήνιο και ο εκνευρισμός του τραγουδιστή

Καινούριου - Ραφαηλίδης

Παρελθόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Open αποτελεί ο γνωστός τραγουδιστής και πανελίστας Παναγιώτης Ραφαηλίδης που βλέπαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η είδηση έγινε γνωστή χτες βράδυ από το Labelnews.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, o τηλεοπτικός σταθμός, ανακοίνωσε στον γνωστό τραγουδιστή την απόλυσή του μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής. Μια απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού στο πλαίσιο των περικοπών και του οικονομικού μαζέματος που έχει αποφασίσει να κάνει όπως ανακοίνωσαν στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Χαμός στο Open: Ποιοι παρουσιαστές απολύθηκαν;

Μιλώντας με το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, μας μετέφεραν ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και εκνευρισμένος, καθώς του ανακοινώθηκε η απόλυσή του ξαφνικά και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.

Οι σχέσεις του τραγουδιστή με την Κατερίνα Καινούργιου παραμένουν φιλικές με την παρουσιάστρια μάλιστα να αντιδράει έντονα στην απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι από το κανάλι έφυγαν και η Νανά Παλαιτσάκη και άλλα 15 άτομα! Πολλά προβλήματα για τον τηλεοπτικό σταθμό Open και απολύσεις με το καλημέρα …

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top