Αποκάλυψη από την Αθηναΐδα Νέγκα – Ποια απέρριπτε λόγω… ηλικίας

Τι είπε για συνεργάτιδά της

Με το ιδιαίτερο στιλ που τη διακρίνει, η Αθηναΐς Νέγκα πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου μίλησε για το ρόλο της ως παρουσιάστρια, για την εκπομπή που παρουσιάζει φέτος στο Open, «Κουζίνα για δύο» αλλά και για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Περρή και την Άννα Μαρία Βέλλη στο πολύπαθο «Rodeo».

«Μου λείπει πολύ (το Rodeo) και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα το ξανά κάνουμε με κάποιο τρόπο. Μου λείπουν πολύ», είπε αρχικά η Αθηναΐς με τον Νίκο να την τρολάρει «σου λείπει ο Περρής; πώς γίνεται;» και να της μιλάει στη συνέχεια για το πόσο ταιριαστοί ήταν και οι τρεις. 

Τότε η Αθηναΐς έκανε την αποκάλυψη για την Άννα Μαρία Βέλλη. «Στην αρχή δεν ήθελα την Ami Yiami (δηλ. Άννα Μαρία Βέλλη), λέω τώρα θα μου φέρουν ένα 20χρονο και θα έρθω σε δύσκολη θέση. Πώς θα διαχειριστώ ένα 20χρονο; Όμως η Ami Yiami είναι ένα σκέτο ταλέντο. Γράφει κείμενα και αυτό φαίνεται από το Instagram αυτά που λέει τα υποστηρίζει γιατί τα σκέφτεται και είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα, μου σπάει τα νεύρα αλλά είναι από τις πιο καλές ψυχές που έχω γνωρίσει», εξομολογήθηκε για την πρώην συνεργάτιδά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top