Ο Ουγγαρέζος "ξαναχτυπά": Η απάντηση στη Μπαλατσινού

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής

Λέει την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής το "Πρωινό".

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που τη Δευτέρα αποκάλυψε "τη νέα σχέση" της Τζένης Μπαλατσινού και την έκανε να ξεσπάσει μέσω Instagram, ήταν πολύ πιο συγκρατημένος.

Το "χώσιμο" της Μπαλατσινού στον Ουγγαρέζο: Get a life Δημήτρη μου

«Σήμερα δεν έχω για να ξεκινήσετε να λέτε, ούτε να μου απαντάτε στο Instagram. Ήρεμα, μια εκπομπούλα όμορφη, όλα καλά», είπε, μιας και μόλις λίγες ώρες πριν, η παρουσιάστρια μέσα από ανάρτησή της το ρεπορτάζ του και έθιξε την επαγγελματική του ακεραιότητα.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Φαίη Σκορδά η οποία και είπε πως ο οδηγός στη μηχανή είναι φίλος της.

«Ωραία, καλά κάνεις και το λες, μας το είπε και χθες σε όλους η Τζένη Μπαλατσινού, σε όλους…», είπε ο παρουσιαστής με την παρουσιάστρια να του λέει να μη σοβαρεύει.

«Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, ξέρω ελληνικά, κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι εκείνοι», προσθέτοντας: «Καλά έκανε και το είπε και το ανέβασε και στο Instagram και το πήραν και τα sites… απλώς εγώ περίμενα μια πιο διακριτική στάση, γιατί εγώ δεν είπα τίποτα, δε μίλησα για κανένα δεσμό».

Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογό τους:

Φαίη: Έχω ένα information να σας πω, ότι ο κύριος που ήταν στη μηχανή, ο οδηγός με την Τζένη Μπαλατσινού, είναι φίλος της.

Δημήτρης: Καλά κάνεις και το λες, μας το είπε πολύ καλά χθες και η Τζένη και την ευχαριστούμε.
Φαίη: Καλά μη σοβαρεύεις…
Δημήτρης: Σοβαρεύω γιατί εμείς δεν μιλήσαμε για δεσμό. Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, δόξα τω Θεώ ξέρω ελληνικά και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα…
Φαίη: Ότι θα σε πετύχει και θα σου ρίξει μπουνιά ο κύριος με τα μούσκουλα!
Δημήτρης: Κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και ότι δεν προκύπτει τίποτα από αυτή, είπαμε ότι έχουν έρθει κοντά και ότι δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι όλο αυτό. Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, δεν μίλησα για κανέναν δεσμό.
Φαίη: Σε πειράζει που το έθιξα;
Δημήτρης: Είμαι λίγο εύθικτος αυτή την περίοδο, με συγχωρείς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top