Το "χώσιμο" της Μπαλατσινού στον Ουγγαρέζο: Get a life Δημήτρη μου

Το Instagram story που ανέβασε ως απάντηση στον παρουσιαστή

Τα νέα έφτασαν πολύ γρήγορα στα αυτιά της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού - αν και δεν το συνηθίζει - πήρε θέση στα όσα μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ερωτευμένη με δέκα χρόνια μικρότερό της η Τζένη Μπαλατσινού;

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ένας νέος γοητευτικός άντρας μπήκε στη ζωή της πρώην συζύγου του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο έχει διαφορά ηλικίας περίπου 10 χρόνια. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε εκείνη και ο συνοδός της διασκέδασαν το Σάββατο στο Κολωνάκι ενώ δείπνησαν μαζί και το βράδυ της Κυριακής.

Ωστόσο, όλα αυτά που ακούστηκαν, η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας θέλησε να τα διαψεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ… Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε. Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου», έγραψε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top