Συγκινήθηκε η Κατερίνα Μουτσάτσου: Το Χόλιγουντ μου έκανε κακό

Η συνάντηση της ηθοποιού με τον George Clooney και το μπέρδεμα

H Κατερίνα Μουτσάτσου, τα τελευταία 11 χρόνια λείπει από την Ελλάδα, αφού ζει μόνιμα πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με τον γοητευτικό σύζυγό της και απολαμβάνει τον ρόλο της ως μητέρα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων ανέφερε πώς το Χόλιγουντ της έκανε κακό, διότι η ηλικία της ήταν δημοσιευμένη στο Internet. «Στο Χόλιγουντ υπάρχει μεγάλος ρατσισμός με την ηλικία. Ένας μάνατζερ που με ανέλαβε μου επέβαλε να μη λέω ότι είμαι 33 ετών αλλά 23 και για ένα μεγάλο διάστημα  έλεγα ψέματα για την ηλικία μου» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μουτσάτσου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην Ελλάδα. «Βέβαια θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ δεμένη με τη χώρα μου».

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν και για την ομοιότητα του άντρα της, Charles Como με τον George Clooney. H ίδια ανέφερε πώς είδε τον George Clooney σε ένα εστιατόριο και τον μπέρδεψε με τον σύζυγό της.

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον  γιο της λέγοντας ότι είναι μια κανονική μαμά και πως θέλει να τον αφήνει ελεύθερο, ενώ αποκάλυψε πώς είχε αγχωθεί για το αν θα κατάφερνε να γίνει μανούλα και όταν το έβγαλε από το μυαλό της συνέβη.

Δείτε εδώ την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top