MasterChef Junior: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι στο σημερινό επεισόδιο!

Απόψε στις 21:00 στο STAR

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επέστρεψε στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef JUNIOR!

Μαζί με τους ταλαντούχους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR, για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα είναι η γαστρονόμος – και όχι μόνο-  Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award».

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef Junior οι 18 μικροί μάγειρες στην πρώτη τους δοκιμασία θα πρέπει και πάλι να συνεργαστούν, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια παραδοσιακή συνταγή, η οποία απαιτεί καλή αλλά και ιδιαίτερα «στενή» συνεργασία. 

Ποιοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν κι έτσι να αποφύγουν τη δοκιμασία αποχώρησης;

Ποιοι θα είναι οι δυο, που θα διαγωνιστούν μαζί με τον Κωνσταντίνο Γ. και τον Μιλτιάδη, για να κρατήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό;   

Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν! Η πιστή εκτέλεση συνταγής του MasterChef κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα καθορίσει το αποτέλεσμα σε μια αντιγραφή πιάτου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ποιοι θα παραμείνουν στο MasterChef Junior και για ποιους 2 θα τελειώσει εδώ το όνειρο διεκδίκησης του τίτλου; 
 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef Junior.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top