Διαφορετική πρεμιέρα έκανε φέτος η Ελένη – Τι είπε στην έναρξη της εκπομπής

Το νέο πρόσωπο, που δεν περιμέναμε και οι αλλαγές στο σκηνικό της

Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη αλλά διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει!

Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε ανανεωμένη και λαμπερή, επιλέγοντας μάλιστα να φορέσει για πρώτη φορά (τα τελευταία χρόνια φορούσε μόνο λευκό στις πρεμιέρες της) ένα mint πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μια καφέ παντελόνα

H Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της καθισμένη στην καρέκλα της μας έδειξε την ομάδα της. «Καλησπέρα, καλό σας μήνα. Ελπίζουμε να μπαίνουμε με το δεξί! Εμείς σήμερα ξεκινάμε και κάνουμε ποδαρικό…» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Το συστατικό που θέλετε από εμάς το έχουμε… Διάθεση, κέφι, όρεξη και γλύκα…»!

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την ομάδα της αλλά τελικά στο πάνελ της παρέμεινε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Παναγιώτης Χατζιδάκης, ο οποίος έγινε μέλος της εκπομπής την περασμένη σεζόν μετά το Πάσχα. Ωστόσο, το νέο πρόσωπο-έκπληξη που προστέθηκε στο πάνελ είναι η… Εύη Φραγκάκη!

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη: «Η Εύη Φραγκάγκη έχει μεγάλη πορεία στην ενημέρωση, που αρχίζουμε κι εμείς σιγά σιγά να θέλουμε να πάρουμε κάτι κι από αυτήν», υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εκπομπή θα έχει και λίγο από ενημέρωση!

Στην κουζίνα της «Ελένης» θα είναι και φέτος ο Γιώργος Παπακώστας και ο Πέτρος Συρίγος, ενώ παραμένουν κανονικά με τις στήλες τους οι επί χρόνια συνεργάτες της: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Τάσος Τεργιάκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top