Elif: Η Ζεϊνέπ κόβει το χέρι της προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα

Νέο επεισόδιο στις 17:30 στο Star

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Τουγτσέ λυπάται επειδή η Σεϊντά φεύγει.

Η Αρζού προσπαθεί να πάρει το cd από τη Σεϊντά αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Σεϊντά ζητάει χρήματα για το cd. Φεύγει από το κτήμα, συναντάει τον Ναντίρ και του εξηγεί όλη την κατάσταση. Το απόγευμα παρακολουθούν το cd στο σπίτι της Σεϊντά. Ο Μουράτ έρχεται αλλά δεν του ανοίγουν. Η Αρζού προσπαθεί να βρει χρήματα. Όταν δεν μπορεί να βρει από αλλού, κλέβει μια καρφίτσα της Αλιγιέ, σχεδιάζοντας να κατηγορήσει την Σεϊντά για την κλοπή του. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως η Σεϊντά απολύθηκε και πως ζήτησε χρήματα από την Αρζού για το cd.

Ο Μελίχ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να ζητήσει λογαριασμό από τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ αλλά κανείς τους δεν είναι εκεί. Ο Μουράτ πηγαίνει στο κτήμα για να πάρει το cd από τη Σεϊντά. Της τηλεφωνεί αλλά δεν απαντάει. Βλέπει την Τουγτσέ στον κήπο, της μιλάει και μαθαίνει πως η Σεϊντά απολύθηκε. Όταν δεν καταφέρνει να τη βρει, ο Μουράτ φοβάται πως ο Ερκούτ της έχει κάνει κάτι κακό. Την επόμενη μέρα, ο Μελίχ βρίσκει τον Μουράτ και του λέει πως ξέρει τα πάντα για τη συμφωνία, που έχουν κάνει με την Αρζού. Ο Μουράτ ξαφνιάζεται. Ο Μελίχ μαζί με τον Μουράτ πηγαίνουν στη διεύθυνση όπου η Σεϊντά θα συναντηθεί με την Αρζού.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif από το Star...

Καθώς η Σεϊντά και η Αρζού κάνουν την ανταλλαγή τους, εμφανίζεται ο Μουράτ. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να ανοίξει την πόρτα αλλά η Ελίφ της λέει πως δεν θα το κάνει μέχρι τι να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ. Ο Σελίμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να συμφιλιωθεί με τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ κόβει το χέρι της στην προσπάθειά της να ανοίξει την πόρτα με ένα μαχαίρι. Καθώς ο Σελίμ περιποιείται το χέρι της το ζευγάρι λύνει τις διαφορές του. Ο Σελίμ αποφασίζει να ορίσει ημερομηνία για τον γάμο τους και η Ζεϊνέπ είναι πολύ ευτυχισμένη. O Βεϊσέλ είναι με την Τουλάι στο κλαμπ όταν ένας άντρας τους πλησιάζει και παίρνει την γυναίκα μαζί του με το ζόρι. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τους εμποδίσει και τον μαχαιρώνουν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top