Λαμπρόγιαννη για «Μουρμούρα»: «Πήραν την απόφαση να συνεχίσουν τη σειρά...»

Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη για την αποχώρησή της από την Μουρμούρα

Η «Μαρίνα» αποχαιρέτησε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και τον σύντροφο της «Ηλία». Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποίο υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Μαρίνας αποφάσισε να μην συνεχίσει στη σειρά και μίλησε στον Βασίλη Μπουζιώτη και στην εφημερίδα Reallife.

-Έγινε πολύς θόρυβος με την αποχώρηση σου από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». 

«Έκλεισε ένας κύκλος για εμένα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω ή να εξηγήσω. Πήραν την απόφαση να συνεχίσουν τη σειρά, όμως εγώ ένιωσα πως δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω σε αυτή. Μετά από πέντε χρόνια αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι καινούριο να δώσω υποκριτικά, για αυτό και πήρα την απόφαση να μην είμαι στον νέο κύκλο της. Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό – για να γίνεται ο θόρυβος που λες ότι γίνεται – και δεν με αφορά, όμως ξέρεις οτιδήποτε έχει σχέση με θόρυβο. Ένας κύκλος έκλεισε! Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω; Δεν υπάρχει παρασκήνιο πίσω απ’ αυτό.»

-Δεν μπορεί να μην είδες τα δημοσιεύματα που μπήκαν σε site με τίτλους όπως «Αποχώρηση – βόμβα στη Μουρμούρα». 

«Έχω στο μυαλό μου τον «Ορέστη» και το ρόλο της Ωραίας Ελένης που παίζω και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο εδώ στη Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι. Πάντα κάνω focus στην ουσία των πραγμάτων. Αυτή τη στιγμή με απασχολεί μόνο το ντεμπούτο μου στην τραγωδία και όχι τι γράφεται και πως για κάτι που συνέβη. Το κανάλι πήρε τη δική του απόφαση να συνεχίσει το σίριαλ για έκτη χρονιά και εγώ πήρα τη δική μου να μη συνεχίσω να παίζω σε αυτό. Και μάλιστα να σου πω πως τους είχα ενημερώσει για αυτό, δεν έγινε ξαφνικά. Δεν ήταν βόμβα η αποχώρηση μου! Από τη στιγμή που κατάλαβα πως δεν μπορώ να υπερασπιστώ δημιουργικά αυτό που έκανα, επέλεξα να αποχωρήσω. Ήρεμα και χαλαρά.»

-Ναι, αλλά άφησες τον Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη) μόνο στο σπίτι… Ήταν δυνατό το «πάντρεμα» σας με τον εξαιρετικό ηθοποιό! 

«Θα βρει άλλη ο Ηλίας, δεν τον φοβάμαι! Με τον Βλαδίμηρο ήταν ευτυχές το «πάντρεμα» γιατί είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος και δοτικός. Είναι υπέροχος, είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας και ελπίζω να συναντηθούμε στο μέλλον.»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top