Είναι γεγονός: Έρχεται και Survivor 3!

Την ανακοίνωση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης τη βραδιά του τελικού

Μπορεί να ήταν στον τελικό του Survivor 2 και να απέχει κατά πολύ ο τρίτος κύκλος του reality επιβίωσης, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης δεν... κρατήθηκε κι έκανε το βράδυ της Παρασκευής την πρώτη ανακοίνωση για το Survivor 3!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης κάλεσε στη σκηνή τον Γιώργο Λιανό παρουσιάζοντας τον ως τον «πρώτο παίκτη» του 3ου κύκλου στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι δυο τους μίλησαν για όλη τους την εμπειρία τους, ενώ ο δεύτερος κάλεσε τον συμπρωταγωνιστή του στην εκπομπή που παρουσιάζει πλέον κι έχει τίτλο “My Man Can”.

«Θέλω να μου πεις αν θα ερχόσουν με τη Χριστίνα στο My Man Can. Αν έχεις τα ψυχικά αποθέματα… Είναι στα χέρια σου. Θα ποντάρεις στη σύντροφό σου κι αυτή σ’ εσένα;» είπε on air με τον Σάκη να του απαντάει πως: «Άκου να δεις, επειδή είπες να θα ποντάρω εγώ στη σύντροφό μου… Πρέπει να σου πω ότι στη Χριστίνα έχω ποντάρει όλη μου τη ζωή, γιατί παντρευόμαστε! Στο My Man Can θα κωλώσουμε;», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, που ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε τη συνέχιση του Survivor για τρίτη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top