"Επίθεση" στον τελικό του Survivor - "Φυγαδεύτηκε" η Μπόμπα

Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ

Video: Η υποδοχή των δύο φιναλίστ του τελικού, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλιας Γκότσης

 

Το Άλσος Βείκου έχει γεμίσει ασφυκτικά από τον κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Survivor και την ανάδειξη του νικητή του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης.

Όμως, φαίνεται ότι δεν είχαν όλοι την ίδια... χαρά για τη βραδιά που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ. Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής ομάδα αγνώστων που βρισκόταν εκτός του χώρου, πέταξε μπουκάλια στο κοινό, προκειμένου να προκληθεί αναταραχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, πολλοί θεατές τρομοκρατήθηκαν και έφυγαν από τις θέσεις τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Χριστίνα Μπόμπα που παρακολουθεί από κοντά τον σε λιγότερο από δύο μήνες σύζυγό της και παρουσιαστή του show, Σάκη Τανιμανίδη, "φυγαδεύτηκε" στα backstage προκειμένου να μην τραυματιστεί. Η αναστάτωση διήρκεσε μόλις μερικά λεπτά. 

Αν και καθόταν ανάμεσα στους παίκτες και τους συγγενείς, η όμορφη μελαχρινή άλλαξε μετά από το σκηνικό θέση και κάθισε στην πρώτη σειρά, από φόβο δικό της και των ανθρώπων της παραγωγής για τυχόν "επαναληψη" της "επίθεσης".

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι, που ήταν γύρω στους 20, ήταν οπαδοί του Παναθηναικού, που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top