Τα προγράμματα που πήραν πράσινο φως και οι αλλαγές στην TV

Πώς μοιράζεται η τηλεοπτική τράπουλα;

Παρουσιαστές του ΑΝΤ1

Η τηλεοπτική τράπουλα για τη νέα σεζόν ξαναμοιράζεται. Δεκάδες προτάσεις νέων προγραμμάτων έγιναν και πολλά πρόσωπα έκαναν συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ωστόσο, τα προγράμματα που πήραν το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν είναι λίγα. Πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι του σταθμού για να συζητήσουν για νέα Projects. Κάποιοι απ' αυτούς θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις.

 

Στην αναμονή ο Λιάγκας...


Ένα απ’ τα πρόσωπα που έχει μείνει «παγωμένο» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αυτή την περίοδο απολαμβάνει διακοπές με τους γιους του, περιμένοντας το τηλέφωνο να χτυπήσει. Η επίσημη απάντηση του σταθμού είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο project να αναλάβει ο παρουσιαστής και όποιες συζητήσεις γίνονται αφορούν στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αναμένουμε λοιπόν!

 

Εκτός "Nomads 2" o Αρναούτογλου


Αν και ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι “Nomads” δεν κατάφερε να «πιάσει» τα επιδιωκόμενα νούμερα και το κοινό δεν δίστασε να το συγκρίνει με το “Survivor 1” του ΣΚΑΙ, ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν το “Nomads 2” ανανεωμένο και σε άλλη τοποθεσία πια, την εξωτική Μαδαγασκάρη. Ο σταθμός βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση του παρουσιαστή του παιχνιδιού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει δίδυμο παρουσιαστών. Όλα αυτά γιατί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρνήθηκε τελικά να το κάνει, αν και του προτάθηκε, διότι δεν θέλει να λείπει ξανά στο εξωτερικό για τόσο πολύ καιρό. Ο παρουσιαστής, ωστόσο, παραμένει στην φαρέτρα του ΑΝΤ1 και βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για ένα νέο Project που αν προχωρήσει θα κάνει την έκπληξη, καθώς θα είναι πολύ ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Με δύο εκπομπές ξανά ο Κανάκης

Παρ’ όλο που έχουν ακουστεί πολλά, η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς το κοινό στη συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει «αχόρταγο». Αλλά και η εκπομπή Βινύλιο πήρε και πάλι το πράσινο φως από τους αντενικούς. Αυτή τη φορά θα είναι πιο εξελιγμένο, όπως υποσχέθηκε ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού.

 

"Καθ' οδόν" ο Μαυρίδης


Ένα ακόμη νέο Project που θα βγει στον αέρα από τον ερχόμενο Οκτώβρη με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη είναι το “Beat Buzzer”, όπως ανακοινώθηκε στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος του ANT1. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο θα προβάλλεται μία φορά την βδομάδα, με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να βρουν τον τραγουδιστή που ερμηνεύει τα κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο, καθώς ο χώρος που θα διαδραματίζεται το παιχνίδι θα είναι το αυτοκίνητο. Τα έσοδα, μάλιστα, θα δίνονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ύστερα από πρωτοβουλία του Μαυρίδη.
 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη (k.karagianni@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top