Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός το ζευγάρι;

Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύντροφό

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πολυτεχνίτης & Ερημοσπίτης» βρέθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Katrin Ladose.

Katrin Ladose-Πέτρος Πολυχρονίδης-Παύλος Χαϊκάλης

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στον φακό ευδιάθετο και χαμογελαστό.

Katrin Ladose-Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο «Πρω1νό» είχε δηλώσει: «Είναι η Κατερίνα μου. Η ομορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. Δεν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισμένοι ακτινοβολούν ομορφιά. Νομίζω πως εγώ, η οικογένεια μου, τα παιδιά μου επειδή ζούμε ευτυχισμένοι, ομορφαίνουμε όλοι. Την Κατερίνα την γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μου έφτιαξε καφέ. Είναι ηρωίδα. Αντέχει την προσωπικότητα μου που κάνει 45 πράγματα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόμενο. Για παράδειγμα πάμε για τέταρτη σεζόν στον Τροχό της Τύχης με την ίδια ομάδα. Κάνω μια εκπομπή στο ραδιόφωνο το πρώτο παιχνίδι με παίκτες που είναι ζωντανά μαζί σου και κερδίζουν τηλεοπτικά δώρα επιπέδου ταξιδίων κλπ. Παράλληλα τρέχω μια δική μου σχολή επαγγελματικής πάλης. Είναι το show που έκανε παλιά ο Σουγκλάκος. Είναι σκηνοθετημένη πάλη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top