Τιμολέων Διαμαντής: "Η γυναίκα που θα με κερδίσει πρέπει να είναι..."

Τι είπε ο νικητής του Masterchef στο star.gr

Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι σίγουρα η ζωντανή απόδειξη της ρήσης «ο επιμένων νικά».

Η κάμερα του star.gr συνάντησε μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό τον νικητή του MasterChef 2 

Αφοπλιστικά ειλικρινής, μίλησε για τη ζωή του μετά το παιχνίδι,  τη μεγάλη του αγάπη, τη μαγειρική, αλλά και για το στοιχείο που τον κερδίζει σε μια γυναίκα.

Πώς διαχειρίζεσαι όλη αυτή την επιτυχία μετά το MasterChef; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου;

«Έχει αλλάξει εντελώς η ζωή μου, είμαι λίγο αγχωμένος να πω την αλήθεια μετά τη νίκη μου. Υπάρχει πολλή πληροφόρηση στο κεφάλι μου, προσπαθώ να διαχειριστώ τον κόσμο που με στήριξε για να συνεχίζει να με στηρίζει και στη συνέχεια».

Έχεις ενοχληθεί από κάποια μηνύματα που έγιναν κυρίως μέσω των social media με αρνητικό τρόπο ως προς το πρόσωπό σου;

«Σίγουρα δεν περίμενα ακραία μηνύματα, από κοντά βέβαια δεν μου λέει κανένας τίποτα, είναι όλοι αγκαλιές και φωτογραφίες. Την πρώτη μέρα που διάβασα τέτοια μηνύματα πειράχτηκα, αλλά μετά είπα ότι από τη στιγμή που αποφάσισα να εκθέσω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, θα υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Απαντάω σε όλο τον κόσμο, ξενυχτάω κάθε βράδυ για να απαντήσω σε όλους όσους με στήριξαν».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο MasterChef;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν είχαμε μείνει τρεις, ο Αργύρης, ο Χρήστος και εγώ και ήταν να περάσουμε στον τελικό. Εκεί δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και νομίζω και τα υπόλοιπα παιδιά».

Από την αρχή είχες δηλώσει ότι έχεις στόχο τον τελικό. Θεωρείς ότι κάποιοι παίκτες ενοχλήθηκαν ή σε «φοβόντουσαν» και προσπάθησαν να σε επηρεάσουν αρνητικά;

«Ναι, υπήρχαν τέτοια περιστατικά, δεν ξέρω αν ήταν φόβος, αλλά όταν λες ότι ήρθα για να κερδίσω, κάποιους τους πειράζει. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, εγώ είχα στόχο και τον κατέκτησα».

Τι είναι η μαγειρική για σένα;

«Είναι αγάπη, είναι τέχνη αλλά και μια ρουτίνα, μια ωραία ρουτίνα. Είναι η ρουτίνα που μου αρέσει.  Η μαγειρική είναι θεωρώ επίσης το  μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιο πολύ και από το Facebook ή το Instagram.  Όπου και να πας ζητάς να φας,  όπου και να βρεθείς, σε όποια χώρα του κόσμου ή σε ένα χωριό στην Ελλάδα».

Ο έρωτας τελικά περνάει από το στομάχι;

«Περνάει αλλά νομίζω ότι “βαραίνει” κιόλας. Έχει τα υπέρ και τα κατά!»

Τι τύπος γυναίκας σου αρέσει;

«Να είναι πανέξυπνη! Αν δεν είναι έξυπνη, πώς θα σε κατακτήσει; Να ξέρει να μιλάει και να ξέρει με τι έχει να κάνει, γιατί όταν μπλέκεις με μάγειρα είναι λίγο δύσκολα και με τα ωράρια και με την τρέλα που κουβαλάει ο κάθε ένας μας!»

Να μαγειρεύει πρέπει; Ή αυτό το αναλαμβάνεις εσύ;

«Ούτε καν! (γέλια) Εννοείται ότι πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει, σπίτι νομίζω ότι κανείς μας δεν μαγειρεύει!»

 Δεν μαγειρεύεις δηλαδή στο σπίτι;

«Μαγειρεύω όταν χρειάζεται και όταν έχω πολλή όρεξη, αλλά αν κάποιος μάγειρας πει ότι μαγειρεύει στο σπίτι, αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα!»

Ποιες είναι οι συμβουλές σου σε όσους νέους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να ασχοληθούν με αυτή επαγγελματικά;

«Να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν πολλά πράγματα, να μη μετανοιώσουν για τίποτα ποτέ και να είναι προετοιμασμένοι ότι θα φάνε τα μούτρα τους, όπως τα έφαγα κι εγώ αρκετές φορές. Να έχουν πείσμα και να διαβάζουν πολύ. Δεν έφτασα τόσο ρόδινα στον τελικό. Πριν το διαγωνισμό έκανα ταξίδια, κάποια πράγματα δεν μου βγήκαν, αρχικά στεναχωρήθηκα αλλά δεν θέλει απελπισία, θέλει προσπάθεια. ‘Όταν τελειώνει κάτι ξεκινάει κάτι καινούριο».

Ρεπορτάζ: Σοφία Γαλάνη
email: sgalani@star.gr

 

Follow on Instagram: timoleon_diamantis

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top