Keep Running: Ο Έλληνας που νίκησε στο Μαραθώνιο του Β. Πόλου και σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία

Πώς θα νικήσουμε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες σε έναν Μαραθώνιο; - Αποκλειστικά στο Star Web TV!

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, τρέχουμε με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου, σε μία εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη στους αγώνες δρόμου όλου του κόσμου.

Αφιερώματα σε θρυλικούς αθλητές, προπονητικές συμβουλές, το πρόγραμμα των σημαντικότερων αγώνων αλλά και τα αποτελέσματα από τους κυριότερους αγώνες της εβδομάδας συμπληρώνουν τα... χιλιόμετρα κάθε εκπομπής.

Σε αυτή την εκπομπή, συνδεόμαστε με το Λονδίνο και τον καταπληκτικό Αργύρη Παπαθανασόπουλο, ο οποίος νίκησε στο Μαραθωνίου του Β. Πόλου "North Pole Marathon". Ένας αθλητής, που στο βιογραφικό του έχει δεκάδες αγώνες με αντίξοες συνθήκες, μας συγκίνησε για ακόμη μία φορά, σηκώνοντας τη γαλανόλευκη ψηλά.

Μαζί μας στο στούντιο δυο κορίτσια, που αγωνίστηκαν και τερμάτισαν στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, αλλά και σε εκείνον του Λονδίνου.

Η Μαρία Ελουίζα Σταβάρα Μητσιά μας περιγράφει τη συγκλονιστική εμπειρία της να αγωνιστεί στον 122ο Μαραθώνιο της Βοστώνης, με θερμοκρασία κοντά στους 0 βαθμούς κελσίου, βροχή, υγρασία και κόντρα άνεμο.

Από την άλλη, η Ειρήνη Σπανού περιγράφει τη δική της εμπειρία από τον αγώνα της στη Βρετανική Πρωτεύουσα, με θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς κελσίου, η οποία -προφανώς- επηρέασε την απόδοση όλων των δρομέων.

Φυσικά, έχουμε σπέσιαλ αφιέρωμα στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, όπου είδαμε το φαινόμενο Eliud Kipchoge να τερματίζει πρώτος, κάνοντας treble στους άντρες.

Επίσης, μιλάμε για το "No Finish Line", το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη, αλλά και για τον 1o Αγώνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 6 Μαίου, που σκοπό έχει την ανάπλαση του πάρκου στο Πεδίον του Άρεως!

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα για το τρέξιμο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, θα τα βρείτε εδώ.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top