«Elif»: Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν ακούει τη φωνή της μητέρας της

Καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν η Αρζού του δείχνει το βίντεο με τη δήθεν δολοφονία.  Πλέον η ζωή του βρίσκεται στα χέρια της.  Όταν ο Μουράτ ζητάει από τη Σεϊντλα να του επιτρέψει να μείνει στο μαγαζί, που νοίκιασαν, εκείνη του λέει πως ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε απατεώνας και εξαφανίστηκε με τα λεφτά. Ο Μουράτ θυμώνει πολύ αλλά η Σεϊντά καταφέρνει να τον ηρεμήσει. 

Ο Σαντίκ, ο νέος άντρας που προσέλαβε η Αλιγέ και ο Κενάν, δουλεύει μαζί με τον Μελίχ. Η γυναίκα του Σαντίκ, η Κιράζ, δουλεύει στην κουζίνα του σπιτιού αλλά είναι πολύ περίεργη και μιλάει επίσης πολύ.  Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά ο ένας στον άλλον αλλά η Πελίν φροντίζει να μην τους αφήνει μόνους και προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους.  Με τη βοήθεια ενός φίλου από τη σχολή, η Ζεϊνέπ βρίσκει δικηγόρο για τη Μελέκ ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου.

  Η Μελέκ πηγαίνει να μιλήσει με τον δικηγόρο και της λέει πως είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά θα νικήσουν.  Η Μελέκ σκέφτεται συνέχεια την Ελίφ.  Με τον πρώτο της μισθό αγοράζει ένα δώρο για την αγαπημένη της κόρη και μιλάνε στο τηλέφωνο. Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν ακούει τη φωνή της μητέρας της.  Της λείπει η μητέρα της και ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως θα την επισκεφθεί.  Η Μελέκ πηγαίνει να δει την κόρη της και της δίνει τα δώρα της. 

Η Αϊσέ βοηθάει τον Σαντίκ και την Κιράζ να προσαρμοστούν και να μάθουν το κτήμα και χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ θα πάρει διαζύγιο.  Η Αρζού νιώθει ανακουφισμένη επειδή ξεφορτώθηκε τον Βεϊσέλ. Προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Κενάν αλλά εκείνος εξακολουθεί να είναι απόμακρος.  Ο Κενάν σκέφτεται ακόμα τη Μελέκ.   Η Τουγκτσέ δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια, που νιώθει για την Ελίφ…

Δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top