Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την αποχώρησή της από το Dancing: «Ο Λιάγκας δεν έχει πείρα στον χορό»

Δείτε το βίντεο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποχώρησε από το Dancing With the Stars την Παρασκευή, προς έκπληξη των περισσότερων, διότι τις προηγούμενες εβδομάδες τερμάτιζε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας και άφησε αιχμές για τον τρόπο που την βαθμολόγησε η κριτική επιτροπή και ειδικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι δεν έγινε κανένα λάθος στη χορογραφία. Επειδή κάθε τέσσερις μέρες που μαθαίνουμε μια νέα χορογραφία, το άγχος μου ήταν να βγουν τα βήματα σωστά ώστε να μην υπάρχουν τεχνικά λάθη. Δεν είμαι απογοητευμένη από την εμφάνισή μου, καθόλου. Διαφωνώ πάρα πολύ με τον τρόπο που βαθμολογούν -όχι όλοι, αλλά κάποιοι. Δεν υπάρχει μια συνέπεια στον τρόπο που γίνεται η βαθμολόγηση, όχι μόνο σε μένα αλλά και προς υπεράσπιση και των υπολοίπων ζευγαριών.  Θεωρώ ότι είναι μια λάθος στιγμή της κριτικής επιτροπής αυτή την Παρασκευή.

Δεν μου δικαιολόγησε ποτέ κανείς για ποιο λόγο, π.χ. ο Γιώργος, μου έβαλε χαμηλή βαθμολογία. Συγκεκριμένα, ανέφερα τον Γιώργο γιατί δεν έχει την πείρα όσον αφορά στον χορό. Ακόμα και της Γκαλένας η κριτική δεν έχει να κάνει με τον χορό μου, θεώρησε ότι είναι ένα έργο που έχει δει πολλές φορές.

Δεν είμαι γκρινιάρα, απλά, όταν αναλαμβάνω να κάνω κάτι θέλω να το κάνω καλά. Για μένα είναι δουλειά, δεν είναι πέρασα μια βόλτα και είπα καλημέρα σας. Είχα βλέψεις γι’ αυτό γιατί δούλευα πολύ σκληρά και μου πήγαινε και πολύ καλά. Από την πρώτη εβδομάδα ήμουν ή πρώτη ή δεύτερη και ήταν λίγο ξαφνικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top