Ο Ντάνος αποκλειστικά «Στη Φωλιά των Κου Κου»: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Με την Ντορέττα έχουμε...»

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου και για το αν οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Οι φήμες «φούντωσαν» έπειτα από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν την Ντορέττα και τον Ντάνο  να έχουν πάει για ψάρι το Σάββατο το μεσημέρι στη Βουλιαγμένη.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε  τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και τον ρώτησε για τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

Ο νικητής του Survivor ξεκαθάρισε τα πράγματα μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Αυτά θα λέμε συνέχεια; Με πήραν 100 τηλέφωνα. Για ένα φαγητό πήγαμε. Τόσο πολύ που έχει αναπαραχθεί το θέμα θα έχει και κανένα τυχερό η Ντορέττα και θα της το χαλάσουμε. Και εμένα μπορεί να μου χαλάσετε κανένα τυχερό, δεν ξέρεις ποτέ», είπε αρχικά.

Όσο για τον αν επιβεβαίωνε τη σχέση του αν ήταν μαζί απάντησε: « Αν ήμασταν μαζί γιατί να μην το έλεγα; Με την Ντορέττα έχουμε μια όμορφη, φιλική και ειλικρινή σχέση και μπορούμε να φάμε μαζί. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Είναι ανθρώπινο αυτό που έγινε με το ψάρι. Δεν λέω ψέματα, είναι κρίμα να λέμε τα ίδια πράγματα 5-6 φορές».

Κλείνοντας πρόσθεσε: « Έχω βγει και με άλλες γυναίκες και με άλλους άντρες. Γιατί δεν έρχεστε κι εκεί; Γιατί δεν υπήρχαν και εκεί ψάρια;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top