Survivor 2: Αποκάλυψη για την Κατερίνα Δαλάκα - «Πάντα μάλωνε με τα αγόρια και δημιουργούσε μια ίντριγκα»

Δείτε τι είπε ο αδελφός της στο People

Δείτε στο βίντεο την Κατερίνα Δαλάκα στον στίβο μάχης του Survivor

 

Άγνωστες πτυχές της ζωής Κατερίνας Δαλάκα, αποκαλύπτει ο αδελφός της, Κώστας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, ενώ μιλάει για τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της.

Το όνομά της έγινε ήδη γνωστό πριν από την πρεμιέρα του Survivor 2, καθώς οι φήμες την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πλέον την αποκαλούν… «θηλυκό Ντάνο».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγκαλιές με την Κατερίνα Δαλάκα στα μπουζούκια πριν εκείνη φύγει για το Survivor 2

«Εκτός από αδέλφια, είμαστε και φίλοι με την Κατερίνα και πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Από μικρά παιδιά πηγαίναμε μαζί στις κατασκηνώσεις και στα αθλήματα. Όσο προσηλωμένη, όμως, ήταν στα μαθήματα του σχολείου και στον αθλητισμό, τόσο αντιδραστική ήταν με τους συμμαθητές της. Θυμάμαι πως πάντα μάλωνε με τα αγόρια και δημιουργούσε μια ίντριγκα. Δεν σήκωνε ποτέ την ειρωνεία και νευρίαζε όταν έχανε στα αθλήματα» αναφέρει ο αδελφός της.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor 2, ο Κώστας εξηγεί πως οι γονείς τους ήταν αρνητικοί με τον φόβο πως θα χάσει πολλές προπονήσεις και η ίδια διστακτική.

Αυτός που την έπεισε να πει το «ναι» ήταν ο αδελφός της! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top