Keep Running: "Ονειρεύομαι να σηκώσω ψηλά την ελληνική σημαία στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics"

Στην παρέα μας ο πρωταθλητής 10 χλμ ΑΜΕΑ Νίκος Τουλίκας και η μαραθωνοδρόμος και δρομέας αντοχής Ελένη Τσουπινάκη

Ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου μας ενημερώνουν, κάθε Παρασκευή στις 23:00, για όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας. 

Καταξιωμένοι καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του ιστορία στα κοντέρ του Μαραθωνίου, προπονητικές συμβουλές από την κορυφαία μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου και εντυπωσιακές εικόνες και αφιερώματα από τους σημαντικότερους αγώνες δρόμου ανά τον κόσμο αλλά και τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές είναι μερικά από τα θέματα που συνθέτουν την εκπομπή. 

Σε αυτή την εκπομπή παίρνουμε μαθήματα ζωής από τον πρωταθλητή 10 χλμ ΑΜΕΑ Νίκο Τουλίκα και τη μητέρα του Έφη Καραγιάννη, ενώ η μαραθωνοδρόμος και δρομέας αντοχής Ελένη Τσουπινάκη μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της, τα όνειρά της και τους μελλοντικούς στόχους της.

Επίσης, βλέπουμε όμορφα πλάνα από τον 7ο αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας" στην Αίγινα και εμπνεόμαστε από τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ μαραθωνίου δρόμου Ντένις Κιμέτο αλλά και τον Βρετανό μαραθωνοδρόμο Ρον Χιλ.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top