Τελικός Nomads: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε μέρος στο reality

Η αποκάλυψη του tattoo artist

Απόψε είναι ο τελικός του Nomads και απ’ ότι φαίνεται είναι και ώρα για αποκαλύψεις.

Γιατί το λέμε αυτό; Θα καταλάβετε ευθύς αμέσως. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο  tattoo artist δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τα reality, γι’ αυτό και η συμμετοχή του στο Nomads είχε προκαλέσει αίσθηση.

Σήμερα, ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του και να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που τον έκανε να πάρει μέρος στο Nomads.

«Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου, είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι.. Mου είπε ο κ. Λάτσιος, “ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός”. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα πως είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνεται να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά. Του είπα “δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο. Τους πρότεινα -γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης- να πάνε τα χρήματα στην κλινική του παιδογκολογικού και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το! Τους έφερα σε επαφή, το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά», αποκάλυψε ο Γιώργος.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top