Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Αρναούτογλου στον τελικό του Nomads: «Μου φαινόταν τόσο αδιανόητο πως...»

Τι συνέβη στον παρουσιαστή;

Σήμερα το Nomads φτάνει στο τέλος του. Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τους παίκτες για να κάνουν τον απολογισμό τους.

Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία και θέλησε να δώσει μια απάντηση σε όλους εκείνους που  του άσκησαν κριτική σε ότι αφορά τον τρόπο που μετέδιδε τα αγωνίσματα.

«Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να το πω εδώ. Και το λέω επειδή υπήρξατε άνθρωποι που δεν ήσασταν αθλητές, εννοώ επαγγελματικά και βρεθήκατε να αντιμετωπίζετε πρωταθλητές. Πάρα πολλοί παρεξήγησαν και νομίζω ότι είναι η ώρα να το πω, ακόμη και τα λόγια μου, όταν προσπαθούσα να κάνω ας πούμε συγκρίσεις, με το όταν έπαιζαν αθλητές με κάποια απλά παιδιά. Και λέγανε πώς μπορείς και συγκρίνεις την τάδε με την τάδε ή τον τάδε με τον τάδε. Μου φαινόταν τόσο αδιανόητο πως κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού όλοι οι παίκτες στα αγωνίσματα είναι ίσοι. Και δεν έχει καμία σημασία αν είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top