Άναψαν τα αίματα στο "The Voice": Η ατάκα του Μουζουράκη που έκανε παίκτρια να παρεξηγηθεί

Δείτε τι συνέβη

Άναψαν τα αίματα στον τελικό του «The Voice» όταν στη σκηνή ανέβηκε η Χριστοδούλα Τσαγγαρά.

Μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι coaches την έκριναν με τον Πάνο Μουζουράκη να λέει: «Η αλήθεια είναι ότι για να έχει ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ήθελα να δώσω φαβορί σε κάποιες άλλες ομάδες. Κράτησα αυτούς που δεν ήταν εύκολο να φτάσουν στον τελικό», σημείωσε με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι η νίκη, ότι ένα κορίτσι που δεν έχει αναφερθεί ποτέ από πού κατάγεται, που ήρθε εδώ με την ταπεινότητα και όντως ψηφίστηκε η φωνή».

Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση της παίκτριας η οποία απάντησε: «Είμαστε εδώ γιατί τραγουδάμε όλοι, όχι επειδή καταγόμαστε από κάπου. Απλά επειδή γίνεται συνέχεια λόγος για την Κύπρο».

Στη συνέχεια δόθηκαν εξηγήσεις για τις αναφορές περί εντοπιότητας. «Παίζει ρόλο και η εντοπιότητα και η συσπείρωση του κόσμου», σχολίασε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Από τη μεριά του ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κλείσει κατευνάζοντας τους τόνους.

«Θέλω να πω ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν τα παιδιά, είναι άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται. Δηλαδή παίρνουν το κινητό τους, πληρώνουν αυτά που πληρώνουν, γιατί θέλουν να στηρίξουν αυτά τα παιδιά γιατί τους συγκινούν, γιατί είναι από το χωριό τους, γιατί είναι μπατζανάκια τους. Δείχνουν ενδιαφέρον. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά και την επόμενη μέρα που θα κάνουν δισκογραφία. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της και η Πάτρα ή η Θεσσαλονίκη δεν στηρίζει τα δικά της, η Άρτα τα δικά της, η Κέρκυρα. Για πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι η Κέρκυρα έχει περισσότερους συμμετέχοντες στο παιχνίδι από την Κύπρο. Μπράβο τους που στέκονται πίσω από τα παιδιά.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top