Η εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη

Η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στον ιατρικό τουρισμό και προωθεί την εξωσωματική γονιμοποίηση

Η εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 5.12, ασχολούμαστε με τον ιατρικό τουρισμό και τα συνέδρια που έγιναν στο Βουκουρέστι και στην Μελβούρνη.

Πιο αναλυτικά, συζητάμε τα πάντα γύρω από τον τουρισμό υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και βλέπουμε λεπτομερώς τις προοπτικές του. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία προωθείται σε μεγάλο βαθμό μέσω αυτού.

Ακόμα, μαθαίνουμε τα πάντα για τη γναθοπροσωπική χειρουργική και "μελετάμε" παραδείγματα ασθενών που υποβλήθηκαν σε τέτοιου είδους χειρουργείο. 

Τέλος, εξηγούμε όλες τις λεπτομέρειες για την ανταλλαγή Ελλήνων φοιτητών, η οποία προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσω του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών. 

Για όλα αυτά τα ενδιαφέροντα, έχουμε στο στούντιο τον Σταύρο Τόμπρη, γναθοπροσωπικό χειρουργό και τον Κωνσταντίνο Πάντο, Αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών και του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας. 

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε τον Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο ΙΣΑ και ΚΕΔΕ αλλά και τον Ανδρέα Βυθούλκα, γυναικολόγο με εξειδίκευση στην εξωσωματική.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο http://www.star.gr/webtv/shows.php?i-ellada-stin-kardia-mas 

Για να βλέπετε πρώτοι την εκπομπή , μείνετε συντονισμένοι κάθε Τρίτη στις 23:00 στο www.star.gr/webtv και ενημερωθείτε για όλα τα νεότερα από τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/stargrwebtv/
 

Η Eλλάδα είναι στην καρδιά μας και εμείς είμαστε εδώ για να γνωρίσουμε όλες τις κρυφές της ομορφιές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top