Δανάη Παππά: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» που έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Ήταν cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Η Δανάη του Τατουάζ

Η Δανάη Παππά είναι ένα νέο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση που έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Η πρωταγωνίστρια της αστυνομικής σειράς του Alpha, «Τατουάζ», της οποίας το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο.

H τηλεοπτική «Άννα» γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1996 και μεγάλωσε στον Χολαργό μαζί με τη γιαγιά και τον παππού της.

Είναι ανερχόμενη στο χώρο της υποκριτικής, με σπουδές από πολύ μικρή ηλικία και έχει ασχοληθεί με αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως τον χορό και τον αθλητισμό.

Η νεαρή ηθοποιός, λοιπόν, από τα παιδικά της χρόνια ήταν εθελόντρια, συμμετέχοντας στις δράσεις των Atenistas (που έχουν ως στόχο την βελτίωση και την ανάδειξη της Αθήνας), καθαρίζοντας μεταξύ άλλων την παραλία πίσω από το ΣΕΦ. Στη συνέχεια, εργάστηκε εθελοντικά για τις ανάγκες του ARK Festival, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι αλλά και στα Γιάννενα για δύο τριήμερα.

Παράλληλα, είχε συμμετάσχει ενεργά στην περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου της, ενώ λόγω των σπουδών που είχε κάνει στο χορό σε υψηλό επίπεδο συμμετείχε σε όλες τις σχολικές γιορτές και άλλες εκδηλώσεις.

Συνολικά είχε ασχοληθεί 10 χρόνια με τον αθλητισμό, κάνοντας ρυθμική γυμναστική (για πέντε χρόνια) και με τον στίβο (για άλλα πέντε χρόνια), κάτι που φαίνεται από το εξαιρετικό κορμί της, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Επίσης, έχει εργαστεί ως μοντέλο και παράλληλα εμφανίστηκε πριν από χρόνια σε εκπομπές, όπως το «Joy TV» και άλλα…

Η σχέση της με το χώρο της υποκριτικής ξεκίνησε από πολύ νωρίς, αφού θήτευσε στο εφηβικό εργαστήριο του Εθνικού Θεάτρου, αποδεικνύοντας πως έχει μέσα της το μεράκι να γίνει ηθοποιός.

Η πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου μέσω social media

Η ζωή της Δανάης άλλαξε, όταν είδε το προφίλ της στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου! Όπως η ίδια δήλωσε μάλιστα, της φάνηκε απίστευτο!

Στο μυαλό τους οι δημιουργοί της σειράς είχαν μία συγκεκριμένη κοπέλα και η Δανάη Παππά συγκέντρωνε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνταν για τον ρόλο της «Άννας» που θα υποδυθεί στην νέα καθημερινή αστυνομική σειρά.

Οι καυτές σκηνές με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Στέφανο Μιχαήλ

Η συνύπαρξη της με τον Στέφανο στη μικρή οθόνη και οι καυτές στιγμές που μοιράστηκαν στο πλαίσιο των ρόλων τους σχολιάστηκαν έντονα, με πολλούς τηλεθεατές να απορούν αν είναι και στην πραγματικότητα ζευγάρι.

Ωστόσο και οι δυο το έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top