Στην ενημέρωση λέμε STAR! Αυτό είναι το νέο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Αλλάζουν όλα, εκτός από τον σταθερό προσανατολισμό του καναλιού για έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση

Το νέο στούντιο ειδήσεων του Star

Αέρα... εξωτερικού αποκτά από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα.

Με νέο εντυπωσιακό στούντιο υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καινούργιο φωτισμό και πρωτότυπα γραφικά το πολυθεματικό δελτίο που αγάπησαν οι τηλεθεατές γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον!

Στελέχη, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και τεχνικοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου και φέτος το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να κερδίσει το στοίχημα της ενημέρωσης.

Το star.gr βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις τελευταίες πρόβες και εξασφάλισε φωτογραφίες.

Ο διευθυντής ειδήσεων Κωστής Τσιακανίκας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, η σχολιάστρια του δελτίου, Κάτια Μακρή, ο σκηνοθέτης του δελτίου, Σάκης Σιάρκος, ο διευθυντής οργάνωσης παραγωγής, Γιώργος Βενιός, ο διευθυντής παραγωγής του δελτίου, Γαλάνης Μιχόπουλος, και δεκάδες τεχνικοί μπροστά και πίσω από τις κάμερες εργάζονταν εντατικά και με προσήλωση, ώστε όλα να είναι έτοιμα το βράδυ της Δευτέρας.

Οι αλλαγές είναι πολλές εντός και εκτός πλατό. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο σταθερός προσανατολισμός του Star για έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση.

Ό,τι συμβαίνει, όταν συμβαίνει, παντού με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του, ενισχυμένο με νέους σημαντικούς συνεργάτες, το Star συνεχίζει τη δυναμική, ανοδική πορεία των δελτίων ειδήσεων, δίνοντας έμφαση και μοναδική προτεραιότητα στην αποκαλυπτική ενημέρωση του πολίτη-τηλεθεατή.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Μάρα Ζαχαρέα

Σάκης Σιάρκος 

Μάρα Ζαχαρέα - Κάτια Μακρή 

Μάρα Ζαχαρέα - Κάτια Μακρή

Κώστας Παρίδης - Σάκης Σιάρκος 

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/ Instagram: Anna Stamatiadou 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top