Ξεκινάει απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

Καθημερινά στις 19:55 - Πρώτη ανάρτηση: 11-09-2017 09:31

Σήμερα,  Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 19:55, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, για την πολυθεματικότητα, την αντικειμενικότητα και την αποκαλυπτική παρουσίαση  των γεγονότων βρίσκεται στην αφετηρία της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star βρίσκονται πλέον γνωστοί δημοσιογράφοι, με πολύχρονη εμπειρία σε άλλα κανάλια.

Ο Γιώργος Παππούς, έμπειρος οικονομικός συντάκτης, που εργάστηκε πολλά χρόνια στο Mega, ανήκει πλέον στη δυνατή δημοσιογραφική ομάδα του Star και θα μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην οικονομία.

Ακόμα, οι καταξιωμένοι συντάκτες Γιάννης Σωτηρόπουλος και Βελίκα Καραβάλτσιου, θα ενισχύσουν τον τομέα του ελεύθερου ρεπορτάζ, που έχει ήδη καταγράψει μεγάλες επιτυχίες.

Με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του, ενισχυμένο με νέους σημαντικούς συνεργάτες, το Star συνεχίζει τη δυναμική, ανοδική πορεία των δελτίων ειδήσεων, δίνοντας έμφαση και μοναδική προτεραιότητα στην αποκαλυπτική ενημέρωση του πολίτη-τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή της Μάρας Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

                Δείτε το νέο trailer για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top