Να τι έκαναν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στην ταράτσα! To τρέιλερ και ο τίτλος της πρωινής εκπομπής τους στο Star

Δείτε φωτο και βίντεο

Θυμάστε που σας είχαμε γράψει από το star.gr, ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν ανέβει στην ταράτσα του ξενοδοχείου President για να γυρίσουν το τρέιλερ της καθημερινής πρωινής εκπομπής στο Star που θα ξεκινήσει σύντομα; 

Το τρέιλερ λοιπόν μόλις κυκλοφόρησε και ο τίτλος της εκπομπής είναι «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Τα γυρίσματα έγιναν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου  με ένα απροσδόκητο και ανατρεπτικό αποτέλεσμα, όπως θα είναι και η εκπομπή.

Το ζευγάρι συνεννοείται σε άπταιστα τιτιβίσματα, το οποίο οι τηλεθεατές παρακολουθούν με υπότιτλους!

Κρατερός: Μωρό μου, εσύ;

Κατερίνα: Ναι, αγάπη μου….περίμενες κάποια άλλη;

Κρατερός: Oχι, παρεξήγησες, νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου, κελαηδούσα για να μου φύγει η ένταση. Όλα καλά;

Κατερίνα: Nαι, εσύ;

Κρατερός: Αμέ! Είσαι έτοιμη;

Kατερίνα: Φυσικά. Πάμε να το κάνουμε? 

Kρατερός: Μαζί!

Το γύρισμα ήταν πολύωρο και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον αττικό ήλιο να καίει. Η Κατερίνα Καραβάτου είχε άγχος για το αν θα καταφέρει να … κελαηδήσει και η εμπειρία του Κρατερού Κατσούλη στην υποκριτική φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη. Της έκανε μαθήματα και τη βοήθησε να ανταπεξέλθει και εκείνη άψογα στον ιδιαίτερο ρόλο της!

Κατερίνα και Κρατερός  δηλώνουν ενθουσιασμένοι για το νέο τους ξεκίνημα στο Star!

Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα μας εκπομπή εδώ στο STAR, μια καταπληκτική παραγωγή, ένα κανάλι που μας έχει αγκαλιάσει βαθιά και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό και αισθανόμαστε πάρα πολύ τυχεροί. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κάνουμε μια εκπομπή που οι τηλεθεατές θα ευχαριστιούνται κάθε πρωί!»

Κρατερός Κατσούλης: «Είναι μεγάλη η χαρά να συναντιόμαστε με παλιούς, καλούς φίλους και πριν από όλα αλλά και πάνω από όλα εξαιρετικούς επαγγελματίες, να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε αυτό το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια πάρα πολύ ωραία και χαρούμενη εκπομπή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Τι κάνουν οι δυο τους σε μια ταράτσα;

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top