Eπιστρέφουν Τριανταφυλλίδου-Βλάχος στη «Μουρμούρα»;-Η απάντηση της ηθοποιού

Τα σενάρια και οι φήμες δίνουν και παίρνουν

Eπιστρέφουν Τριανταφυλλίδου-Βλάχος στη «Μουρμούρα»;

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος, υπήρξαν αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ωστόσο στα μέσα του τρίτου κύκλου, το ζευγάρι (που είναι μαζί και στη ζωή εδώ και χρόνια), εγκατέλειψε τη σειρά, φεύγοντας για την Αμερική.

Το τελευταίο διάστημα, τα σενάρια και οι φήμες για επιστροφή τους στη σειρά έδιναν και έπαιρναν, γι΄αυτό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μέσω της «Real News» αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, απαντώντας μια και καλή:

 

«Αν και ακούστηκαν πολλά, ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να συμμετάσχουμε στον νέο κύκλο της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Η δική μας συμμετοχή στη σειρά έχει ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα παραμένει ο τόπος μου και εννοείται ότι θα επέστρεφα αν προέκυπτε ένα πρότζεκτ που με ενδιέφερε. Βέβαια, αυτή τη στιγμή συζητάω για μια ταινία μεγάλου μήκους, όχι ελληνικής παραγωγής, που θα έχει κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω για λίγο, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και συμπεριλαμβάνει και γυρίσματα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη. Μου λείπουν πολύ οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, το να είμαι μέρος της καθημερινότητάς τους κι εκείνοι της δικής μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top