Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Πόπη Τσαπανίδου-Τι συνέβη και σε ποιους κατέθεσε μήνυση η δημοσιογράφος;

Το post της παρουσιάστριας στα social media

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Πόπη Τσαπανίδου-Τι συνέβη και σε ποιους κατέθεσε μήνυση η δημοσιογράφος;

Η Πόπη Τσαπανίδου απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταθέτοντας μήνυση σε κάποιους επιτήδειους, οι οποίοι έφτιαξαν μια σελίδα στο Facebook με το όνομά της, θέλοντας να προωθήσουν κάποια ματζούνια.

 Η δημοσιογράφος, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media  έκανε γνωστό το περιστατικό αναρτώντας την φωτογραφία του ψεύτικου προφίλ.

Μάλιστα, την συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο:  «Αγαπητοί φίλοι πρόσφατα ενημερώθηκα μετά από μηνύματα σας στο inbox και στο messenger πως έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο facebook στο δικό μου όνομα μέσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων "ματζουνιών".

Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views. Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Αριάδνης Νούκα.

Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου ειναι πια στα χέρια των αρμόδιων διωκτικών αρχών.
Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK.
https://www.facebook.com/%CE%A0%CF%8C%CF%80%CE%B7-%CE%A4%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85-129876527589265/?fref=ts
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ LIKE τότε θα λαμβάνετε παραπλανητικά μηνύματα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ και αγνοήστε όσα sponsored μηνύματα βλέπετε από αυτή τη σελίδα.
Θυμίζω πως έκτος από το profile Popi Tsapanidou 
και το page Popi Tsapanidou
https://www.facebook.com/TsapanidouPopi/
ότι άλλο "ανακαλύπτετε" να μου το λέτε διότι μάλλον κάποιο λακο θα χει η φάβα

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από το ιντερνετ για να σερφάρουμε με ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας
Κάντε τους friend και ακολουθειτε τις συμβουλές τους CYBER ALERT
Προσθέτω ΚΑΙ ολόκληρα τα links
https://www.facebook.com/CyberAlertGR/
https://www.facebook.com/cyberkid.gov.gr/

Βάλτε στα fav και τις ιστοσελίδες τους 
www.cyberkid.gov.gr
www.cyberalert.gr
www.cyberalert.gr/feelsafe/

Θα σας κρατώ ενήμερους για την πορεία της υπόθεσης ελπίζοντας να λυθεί σύντομα.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top