Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!

Τι είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό People

Έτσι είπε η Μενούνος στους γονείς της για τον όγκο

Μόνο αξιοθαύμαστο και παραδειγματικό μπορεί κανείς να ορίσει τον τρόπο που η Μαρία Μενούνος αντιμετωπίζει την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της που αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της.

Πριμ από λίγες ημέρες, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο, την ίδια που η μητέρα της δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα! Η Μαρία Μενούνος έχει όγκο στον εγκέφαλο- Από την ίδια ασθένεια πάσχει και η μητέρα της

Η Μαρία μιλώντας στο περιοδικό People γνωστοποίησε ότι έλαβε την διάγνωση την άνοιξη, ωστόσο, δεν είπε τίποτα στους γονείς της μέχρι να έρθει η στιγμή του χειρουργείου, στις 8 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

«Το να το πω στους γονείς μου ήταν το πιο σκληρό κομμάτι», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περίγραψε τι συνέβη στο σπίτι των γονιών της τρεις ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο: «πήγαμε με τον αρραβωνιαστικό μου στο δωμάτιό τους και τους είπα “έχουμε κάτι να σας πούμε”. Κάθε φορά που το λέω αυτό, ο κόσμος λέει “είσαι έγκυος” και ήταν κάπως “όχι, δεν είναι κάτι καλό”».

Διαβάστε επίσης:Μαρία Μενούνος: Από τη λάμψη και τα φώτα του Χόλιγουντ στην μάχη με τον καρκίνο και τα νοσοκομεία!

Και συνεχίζει: «είπα στην μητέρα μου “θέλω να καταλάβεις ότι εσύ έχεις καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν είναι όμως όλοι οι όγκοι καρκινικοί. Βρήκαμε έναν όγκο μέσα μου. Θα κάνουμε επέμβαση την Πέμπτη”».

Όπως είναι φυσικό, οι γονείς της σοκαρίστηκαν αλλά εκείνη έμεινε…ψύχραιμη.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση της Μενούνος μετά την αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλο
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top