Γιάννης Βασάλος: «Ο Κωνσταντίνος πήγε στο Survivor για τα χρήματα και την πρόκληση»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το Survivor; Θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό; Για ποιο λόγο μπήκε στο παιχνίδι; Η κοπέλα που του έστειλε μήνυμα είναι πραγματικά το κορίτσι του; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απάντησε ο πατέρας του «Μαχητή» του ριάλιτι επιβίωσης στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι ο Κωνσταντίνος έχει βελτιωθεί πολύ αγωνιστικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος προσωπικά και έχει βελτιώσει πολύ επίσης και την επικοινωνία του αλλά και τη επαφή του με την κάμερα! Τώρα όσα για τα σχόλια αυτά περί αποχώρησης έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα σε όλο αυτό το διάστημα, τα οποία δεν τα θεωρώ έγκυρα και δεν δίνω σημασία!», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασάλος!

Όσο για το γιατί ο Κωνσταντίνος μπήκε στο παιχνίδι, είπε: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένα παιδί που θέλει οπωσδήποτε τα χρήματα, το έχει δηλώσει, και τον ενδιαφέρει κιόλας και η πρόκληση! Το έχει πει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι χωρίς να πει πόσο ανάγκη τα έχει ή τι τα θέλει!».

Αναφορικά με την κοπέλα η οποία του είχε στείλει όταν κέρδισαν οι Μαχητές το έπαθλο επικοινωνίας, γελώντας ανέφερε: «Στο κομμάτι αυτό δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, γιατί εξάλλου η προσωπική ζωή των ανθρώπων δεν είναι προς πώληση κι εγώ αυτό δεν θα μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω! Εμένα με ενόχλησε και η εικόνα αυτή που είχε στο μήνυμα…Σαν τηλεθεατής το λέω και μόνο».

Τέλος, για το αν θα μπορούσε και ο Βασάλος, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Κώστας Κοκκινάκης, που δέχθηκε on air πρόταση από την Άλκηστις Μαραγκουδάκη για εκπομπή στον ΣΚΑΙ, να αναλάβει εκπομπή, ο Γιάννης Βασάλος είπε: «Ο Κωνσταντίνος πιστεύω πως θα μπορούσε να παρουσιάσει μια εκπομπή που έχει στόχο την φυσική αποκατάσταση των ανθρώπων, νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι μέσα στις ικανότητές του»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top