Συγκλονίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης-Δίνει μάχη για να σώσει το βαφτιστήρι του από τον καρκίνο!

Ο παρουσιαστής και η μητέρα του μικρού Βαγγέλη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»-Πρώτη ανάρτηση:12-06-2017 15:33

Το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Πολυχρονίδης περνάει δύσκολες στιγμές  και δίνει τη δική του μάχη  για να σώσει το 5χρονο βαφτιστήρι του.

Ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα και η μόνη ελπίδα να σωθεί είναι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής με κόστος νοσηλείας 500.000 δολάρια.

(Ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης)

Λόγω του τεράστιου ποσού ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μαζί με την μητέρα του μικρού, Δήμητρα Βογιατζή  έκαναν  έκκληση για να μαζευτούν τα χρήματα και να σωθεί ο Βαγγέλης.

Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και, επεμβάσεις, ο μικρός κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του γενναίου Ελληνόπουλου.

«Θέλω να σας συστήσω ένα αληθινό σουπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία... και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, στο βίντεο που ανήρτησε στο facebook.

Και προσθέτει: «Πρόσφατα, η τελευταία ενημέρωση των γιατρών δεν άφησε καμία ελπίδα για το παιδί μου – γιατί παιδί μου τον νιώθω τον Βαγγέλη. Μας έδωσαν 85% πιθανότητα σήμερα να ξαναχτυπήσει ο καρκίνος με νέα μετάσταση».

Όσο για το πού μπορούμε να βρούμε περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσουμε τον πεντάχρονο Βαγγέλη ο παρουσιαστής αναφέρει πως υπάρχει μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη “fight for Evaggelos life”». Εκεί περιγράφεται το ιστορικό της αρρώστιας του, που άρχισε με έναν πόνο στο πόδι, όπως εξηγεί ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top