Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το άγνωστο LOVE story τους

Η πρώτη συνάντηση στη Μύκονο και ο γάμος τους στο ίδιο μέρος

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το άγνωστο LOVE story τους

«ΝΑΙ λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό» ήταν μερικά από τα λόγια της Δούκισσας Νομικού για τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε στις Μαλδίβες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2017.

Στις 10 Ιουνίου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω τους, αφού τότε  θα ενωθούν με τα ιερά δεσμού του γάμου, στο νησί όπου γνωρίστηκαν, τη Μύκονο. Η τελετή θα γίνει στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού στον Ορνό, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Το άγνωστο love story τους

Ήταν Ιούλιος του 2014 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Είχαν φτάσει με διαφορετικές παρέες στο νησί των ανέμων, οι οποίες παρέες συναντήθηκαν στο μικρό αεροδρόμιο της Μυκόνου. Όμως εκείνη τη μέρα, κανείς δεν σύστησε τη Δούκισσα και τον Δημήτρη.

Όμως και οι δύο κράτησαν ο ένας την εικόνα του άλλου, όπως εξομολογήθηκαν αργότερα στους φίλους τους.

Στο «σημαδιακό» αεροδρόμιο ξανασυναντήθηκαν όμως στο τέλος Αυγούστου και αυτή τη φορά συστήθηκαν. Οι παρέες τους ενώθηκαν και έκαναν κοινές βόλτες και εξόδους στο νησί. Όμως το σπινθηροβόλο αυτό φλερτ που είχαν δεν έγινε αμέσως σχέση. Έβγαιναν με κοινούς φίλους για αρκετό καιρό, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που η σχέση τους άρχισε να δημοσιεύεται στα πρωτοσέλιδα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2014.

Το  πρώτο τους ραντεβού

Το  πρώτο τους τετ-α-τετ ραντεβού ήταν στο αγαπημένο μέρος της Δούκισσας, στη Βουλιαγμένη, για παγωτό.

Τι την γοήτευσε στον Δημήτρη

Το χιούμορ του, το κοφτερό του μυαλό, ο δυναμικός χαρακτήρας του. Δραστήριος και αισιόδοξος έβρισκε πάντα τον τρόπο να την ξεσηκώνει και να κάνει κάθε στιγμή συναρπαστική. Η Δούκισσα είχε εξομολογηθεί στο People, τον Νοέμβριο του 2016: «Μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Μακάρι να τον ήξερα από πάντα. Θα ήθελα να έχουμε ζήσει κι άλλες στιγμές μαζί. Θέλω να ζήσουμε πολλές στιγμές μαζί»

Το προφίλ του Δημήτρη

Είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη. Φοίτησε στο κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστόνης. Τον Σεπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και λίγο αργότερα διευθυντής αθλητικής ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι β’ αντιπρόεδρος της εταιρίας Intrakat. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top