Δημήτρης Σκαρμούτσος στο star.gr: «Από το πρώτο Master Chef έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή μου»

Όσα αποκάλυψε ο κριτής του μαγειρικού show του Star

Δημήτρης Σκαρμούτσος στο star.gr: «Από το πρώτο Master Chef έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή μου»

Ο παλιός είναι αλλιώς. Το λέει το τραγούδι, το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την παρουσία του στο Master Chef.

Ο βετεράνος του project μαγειρικής ακόνισε τα μαχαίρια του, φόρεσε την ποδιά του και επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» επτά χρόνια μετά.

Πλέον συνοδεύει τα βράδια του τηλεοπτικού κοινού σε καθημερινή βάση μέσα από το Star Channel και μας… ανοίγει την όρεξη, με το δικό του μοναδικό τρόπο – για να μην πούμε ότι μας ξαναέβαλε στην κουζίνα για να πειραματιστούμε με όσα βλέπουμε, (ξανά)θυμόμαστε ή μαθαίνουμε. 

Ο αντισυμβατικός της αντροπαρέας των σεφ, που θα αναδείξει τον νέο Έλληνα Master Chef και έχει έρθει για να γεμίσει γεύσεις, χρώματα και αρώματα μια τηλεόραση - που κατά τα άλλα «πεινάει» - μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για το γαστριμαργικό ταξίδι στο οποίο μας έχει ήδη πάρει μαζί του.

Τελικά αυτά τα σόου ανοίγουν την όρεξη; ή ταξιδεύουν «γευστικά» το τηλεοπτικό κοινό και του μαθαίνουν να χρησιμοποιεί φαντασία;

«Σκοπός είναι να διασκεδάσει ο κόσμος, να ξεχαστεί από την σκληρή καθημερινότητα και να μάθει καινούργια πράγματα μαγειρικά ή να δει πράγματα που ήξερε, αλλά με άλλο τρόπο!»

Όσοι συμμετέχουν στο σόου έχουν σίγουρα πολλά να μάθουν από εσάς. Εσείς τι μαθαίνετε από τους συμμετέχοντες;

«Σίγουρα μαθαίνουμε διαφορετικούς τρόπους για την μαγειρική, γιατί κάθε άνθρωπος μαγειρεύει ξεχωριστά».

Ποια φάση του παιχνιδιού έχει τελικά περισσότερο ενδιαφέρον; Η αναγνωριστική ή η πιο πρακτική μέσα στην κουζίνα; Και γιατί;

«Σίγουρα η μαγειρική, γιατί εκεί μπορείς να δεις το ταλέντο του καθενός, να μάθεις, αλλά και να δείξεις πρακτικά κάποια πράγματα».

Πόσο διαφορετικό είναι το Master Chef του 2017 από τα προηγούμενα; Τι έχει αλλάξει στους παίκτες; Τι έχει αλλάξει σε εσάς;

«Είναι κάποια χρόνια μετά. Είναι δύσκολο να τα συγκρίνω, γιατί ήμουν σε όλα. Σίγουρα έχεις υποψιασμένους παίκτες και με το φαγητό, αλλά και με την τηλεόραση την ίδια. Σε εμένα, προσωπικά, έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή μου»

 

Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top