Survivor: Η συνάντηση Ελλήνων-Τούρκων και η ΕΠΙΚΗ ατάκα του Ιλίτζαλι για τον Σπαλιάρα

ΔΕΙΤΕ πώς έγιναν οι συστάσεις

Οι Έλληνες και οι Τούρκοι Survivors συναντήθηκαν σε παραλία του Αγίου Δομίνικου λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ενώ τις απαραίτητες συστάσεις έκαναν οι δύο παρουσιαστές, ο Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης γνώρισε πρώτα στους Τούρκους παίκτες τον Γιάννη Σπαλιάρα πετώντας την εξής επική ατάκα: «Είναι ο Έλληνας Καζανόβας» με αποτέλεσμα να σκάσουν όλοι στα γέλια και να σπάσει ο… πάγος.

" Ο Σπαλιάρας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Είναι ο Έλληνας Καζανόβας. Σπαλιάρα δίνω πληροφορίες για σένα. Πρέπει να σε παρουσιάσω στους φίλους μου. Θες να πεις κάτι Σπαλιάρα;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ατζούν. 

Ο Γιάννης αφού ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό θέλησε να χαιρετήσει τα κορίτσια των Τούρκων για να... τιμήσει τον τίτλο του: «Χαιρετώ τα κορίτσια», είπε. 

Στη συνέχεια, η Τουρκάλα Sabriye Şengül που είναι 29 ετών και πυγμάχος της εθνικής ομάδας της Τουρκία, είπε «καλημέρα» στα ελληνικά.

Ο Ιλίτζαλι τόνισε πως αυτό είναι το 10ο Survivor στην Τουρκία και οι περισσότεροι παίκτες είναι «επαγγελματίες αθλητές» ενώ τόνισε πως αυτός είναι ένας «αγώνας φιλίας». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top