Γιώργος Παπαδάκης: «Θέλω να κάνω αυτή την εξομολόγηση, έχω ζήσει με αυτό το πρόβλημα μέσα στην οικογένειά μου...»

Η δημόσια εξομολόγησή του με αφορμή τη δολοφονία της μικρής Στέλλας

Στραγγαλισμένο από τον ίδιο της τον πατέρα μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το μικρό κοριτσάκι από την Αγία Βαρβάρα.

Με αφορμή αυτήν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Παρασκευής εξομολογήθηκε το πρόβλημα που έζησε μέσα στην οικογένεια του.

«Εύχομαι ο Θεός να μην αξιώσει κανέναν να ζει με προβλήματα τέτοιου είδους μέσα στην οικογένεια. Το κλείσιμο μέσα στην οικογένεια ενός τέτοιου προβλήματος δημιουργεί συνθήκες κατάθλιψης... Επειδή έχω ζήσει ανάλογες καταστάσεις, οι συνθήκες μέσα στην οικογένεια είναι τραγικές όταν δεν υπάρχει βοήθεια και από το φιλικό και από το κοινωνικό περιβάλλον και από ειδικούς. Λένε ότι η κατάθλιψη είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Είναι η απόγνωση όταν κλείνεται η οικογένεια και ζει με ένα πρόβλημα. Το παιδάκι αυτό δεν ήταν πρόβλημα, ήταν ένα παραπληγικό παιδί. Όταν όμως υπήρχε η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτού του παιδιού, να βοηθηθεί η οικογένεια για να μπορεί να στηριχτεί...», είπε και κατέληξε:

«Θέλω να κάνω αυτή την εξομολόγηση, έχω ζήσει με αυτό το πρόβλημα μέσα στην οικογένειά μου, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τη μάνα, για τον πατέρα, για τα αδέλφια. Εγώ το έζησα σε μια αρκετά μεγάλη ηλικία γιατί όταν γεννήθηκε η αδερφή μου ήμουν ήδη 11 ετών. Είναι φοβερά τα προβλήματα. Δεν είναι πρόβλημα. Παιδιά είναι και μάλιστα υπέροχα παιδιά. Η αδερφή μου «έφυγε» στα 52 της χρόνια με σύνδρομο Down».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top