Survivor: Πώς σχολίασαν οι Διάσημοι την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Δείτε το βίντεο

 "Κάγκελο" έμειναν οι Διάσημοι με την απόφαση της Ειρήνης Παπαδοπούλου να αποχωρήσει από το Survivor, αν και κάποιοι, όπως εξομολογήθηκαν το περίμεναν. 

Δείτε παρακάτω τι είπαν στο έκτατο συμβούλιο του νησιού

Γιώργος Χρανιώτης

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη. Έχοντας παρακολουθήσει την Ειρήνη και την συμπεριφορά της απέναντι στον εαυτό της και σε εμάς, έχω δει έναν άνθρωπο ο οποίος είχε επιλέξει τελευταία να απομονώνεται. Είχε πολύ δύσκολη συμπεριφορά απέναντι σε όλους μας. Δεν είχα καταλάβει ότι είχε πάρει μια τέτοια απόφαση. Νόμιζα ότι απλώς έχει συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη διαβίωσή μας. Έκανα λάθος»

Λάμπρος Χούτος

«Κατανοώ αυτήν την απόφαση της Ειρήνης. Έτσι όπως είδα τα πράγματα από τη δική μου οπτική γωνία για την Ειρήνη, είδα ότι δυσκολεύτηκε ήδη από τις πρώτες ημέρες υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Είχε εκφράσει και τελευταία την επιλογή της να φύγει από το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν καλύτερο για αυτήν που αποχώρησε».

Λάουρα Νάργες

«Έχω προβληματιστεί λίγο! Τη γνωρίσαμε ως μπουλντόζα… Βέβαια, όπως είπε και ο Λάμπρος το είχε εκφράσει και η ίδια. Της εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο, να είναι καλά, να είναι δυνατή, χαμογελαστή. Έχουμε κάνει συζητήσεις αρκετές με την Ειρήνη. Εύχομαι να είναι καλά».

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Όχι δεν με ξαφνιάζει γιατί είχαμε συζητήσει αρκετές φορές. Ίσως ήμουν ο μόνος που είχα την πιο κοντινή σχέση από όλους, για διάφορους λόγους. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κάθεται κάποιος μόνος του και δεν νομίζω ότι η Ειρήνη ήταν ένας άνθρωπος που άξιζε να είναι μόνος του. Με στεναχωρεί ότι αποχώρησε γιατί και αγωνιστικά ήταν πολύ δυνατή παίκτρια η οποία έχει προσφέρει και στην ομάδα αλλά και στο επίπεδο επικοινωνίας ή σχέσεων σίγουρα υπήρχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δυστυχώς δεν μας δόθηκε η ευκαιρία! Καλή της τύχη και θα τα πούμε έξω!

Μπο

«Θεωρώ πως η Ειρήνη ό,τι μπορούσε να κάνει το έκανε γιατί είναι ένα παιδί που είναι στο 100%. Είναι Πόντια όπως και εγώ. Νομίζω ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για τον εαυτό της.

Κώστας Κοκκινάκης

«Η Ειρήνη ήταν πολύ καλή παίκτρια αγωνιστικά και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα αλλά από την αρχή έδειξε ότι δεν άντεχε τις συνθήκες και φτάσαμε στους 2,5 μήνες στο παιχνίδι και δυσκολευόταν όλο και περισσότερο. Αλλά έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση για το καλό το δικό της σίγουρα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top