ΘΡΙΛΕΡ στον Άγιο Δομίνικο: Φεύγει τελικά ή όχι η Ειρήνη Παπαδοπούλου;

Τι λέει το ρεπορτάζ μας

ΘΡΙΛΕΡ στον Άγιο Δομίνικο: Φεύγει τελικά ή όχι η Ειρήνη Παπαδοπούλου;

Μονάδα… μέσα στην ομάδα είχε καταλήξει να είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπως έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια του Survivor.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει τόσο μπροστά στους συμπαίκτες της, όσο και στους μονολόγους που κάνει κάθε παίκτης on camera ότι η «κλίκα» που έχει δημιουργηθεί στην παραλία των «Διασήμων» την έχει κάνει πέρα και οι καβγάδες μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν. Το τελευταίο «επεισόδιο» το παρακολουθήσαμε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη από το παιχνίδι.

Μέσα από τα λεγόμενα του Γιώργου Χρανιώτη, το τηλεοπτικό κοινό ενημερώθηκε ότι η Ειρήνη είχε επικοινωνήσει στους συμπαίκτες της πως έχει περάσει από το μυαλό της η επιστροφή στην Ελλάδα. Μετά την προβολή του επεισοδίου, «φούντωσαν» οι φήμες ότι τελικά η παίκτρια δεν έμεινε στην σκέψη, αλλά το έκανε και πράξη.

Τι τελικά ισχύει όμως; Τα παράτησε όλα και ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο ή είναι ακόμα στο εξωτικό νησί η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Κι αν είναι στον Άγιο Δομίνικο, είναι στην παραλία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες ή βρίσκεται σε ξενοδοχείο και περιμένει να εκδοθεί το εισιτήριο της επιστροφής;

Τα νέα της τελευταίας στιγμής έχουν ως εξής: πηγές αναφέρουν στο star.gr λέει ότι η Ειρήνη είναι πολύ πιθανό να είναι όχι μόνο στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στο Survivor.

Και αυτό γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού δεν επιβεβαιώνει την είδηση που έχει διαρρεύσει, αλλά δεν τη διαψεύδει κιόλας.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπήρξε ένα «ξέσπασμα» της τραγουδίστριας και μια έκφραση της επιθυμίας της να μη συνεχίσει να διαγωνίζεται, αλλά να την ηρέμησαν και τελικά η τραγουδίστρια να είναι ακόμα εκεί. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η «μπουλντόζα του Survivor» έχει δηλώσει και άλλες φορές τη σκέψη της να αποχωρήσει, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια σχετική ενέργεια. Κάπου εδώ μπήκε στο... παιχνίδι και ο ψυχολόγος με τον οποίο λέγεται ότι συναντήθηκε, προκειμένου να τη βοηθήσει να αποφασίσει και να ηρεμήσει.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, λύση στο «θρίλερ» δεν υπάρχει για την ώρα και μάλλον όλα δείχνουν ότι η διαρροή ήταν εσφαλμένη και η Ειρήνη είναι ακόμα στον κόσμο… της καρύδας.

Για να δούμε...

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top