ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ στο Survivor; ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Όλο το ρεπορτάζ/ Πρώτη ανάρτηση: 24-03-2017 14:33

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ στο Survivor; ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει μια αριθμητική υπεροχή των αντρών στο Survivor, αλλά να που οι γυναίκες κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι υπάρχει παίκτρια που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο γιατί… είναι έγκυος.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η παίκτρια είναι από την ομάδα των «Διασήμων» κάτι που σημαίνει ότι μιλάμε για κάποια ανάμεσα στις Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Λάουρα Νάργες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η είδηση της εγκυμοσύνης δεν έχει βάση και διαψεύδεται από τον ίδιο το σταθμό του Φαλήρου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε πηγή από τον ΣΚΑΙ μιλώντας στο star.gr, «ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Δεν υφίσταται εγκυμοσύνη. Πώς θα μπορούσε κανείς να το ξέρει αυτό; Δεν ισχύει».

Συνεπώς, ο συναγερμός «χτύπησε» κατά λάθος και οι δύο ομάδες θα παραμείνουν ως έχουν… Από το βράδυ της Πέμπτης, οι «Διάσημοι» είναι 10 και δεν θα (ξανα)γίνουν 11 – λόγω της «εγκυμοσύνης».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top